Menu
Cos de cumparaturi

Livrarea 19,99 lei

Informatii Livrare

Termeni și condiții livrare

Comenzi, interval de livrare și plată

Comenzile se preiau telefonic de luni până vineri, între orele 09:00 – 16:00. Comenzile din weekend, se preiau cel mai târziu luni.

Comenzile vor putea fi preluate pe magazinul online non-stop. Comenzile care sunt plasate in afara orelor de program vor fi procesate in perioada lucrătoare imediat următoare.

Pentru livrarea comenzilor, se percepe o taxa de transport în valoare de 19,99 lei. 

Comenzile ce depășesc suma cumulata de 300 lei, beneficiază de transport gratuit.

Procesare și livrare

Se livrează în ziua plasării comenzii doar produsele aflate pe stoc (după plasarea comenzii veți fi contactat de un reprezentant care vă poate confirma livrarea și plata, în funcție de stoc). Alte produse decât cele aflate pe stoc necesită un timp de realizare de 7-14 zile.

Timp de livrare – Livrarea se efectuează în aceeași zi, dacă plasați comanda până la ora 15:00 și produsul se află în stoc. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi livrate a doua zi, ora urmând să fie comunicată  în momentul confirmării comenzii.

În zilele în care ne confruntăm cu un număr foarte mare de comenzi sau în condiții independente de posibilitatea noastră (trafic îngreunat / condiții meteo nefavorabile), îngreunându-se, astfel, procesul de livrare, Automar Chrome Accesories poate prelungi termenele de livrare.

 

CONDIȚII PLATĂ

Clientul va plăti către Automar Chrome Accesories prețul produselor așa cum este menționat pe site:

- On-line cu card bancar;

- Prin virament/ordin de plată în contul ..., urmat de confirmarea plății pe e-mail la adresa automar.accesories@yahoo.com

- Ramburs la curier

Produsele livrate vor fi însoțite de factură reprezentând valoarea acestora.